"Vuosi 2017 on brändin uudelleenrakentamisen vuosi"

Vuosi 2017 on brändin uudelleenrakentamisen vuosi
Samsung otti kovasti takkiin tämän vuoden suuresta epäonnistumisestaan. Lienee selvää, että kyse oli tietysti Note7:n akkuongelmista, jotka maksoivat yhtiölle pitkän pennin. Suorien kustannuksien lisäksi kalliiksi voi tulla myös ongelmat brändin kanssa, jonka yhtiö itsekin on huomannut.

Korealaisyhtiön Yhdysvaltojen osaston pomo Gregory Lee kertoi GSMA:n tapahtumassa Atlantassa, että ensi vuodesta tulee brändin ja luottamuksen uudelleenrakentamisen vuosi. Karut lukemat viime neljänneksen tuloksesta voivat olla pientä, mikäli yhtiö ei saa pidettyä asiakkaitaan tai houkuteltua uutta käyttäjäkuntaa.Leen mukaan aivan vieläkään Note7:ää ei ole päästy unohtamaan yhtiössä, vaikka se on pitkälti kadonnut median uutisoinnista. Taustalla tehdään edelleen töitä tapauksen tutkimiseen sekä viimeisten puhelinten palautuksen eteen. Hänen mukaansa taakasta on kannettu nyt noin 80 prosenttia.

Ensi vuosi tuo tulleessaan ensi alkuun uuden Galaxy S -sarjan huippumallin, joka tulee kantamaan ison vastuun Samsungin älypuhelintoiminnan jatkosta. Tulevasta Note-puhelimesta tuskin uskalletaan edes puhua hetkeen, vaikka nimellä, tai edes pääosin ominaisuuksilla, tuskin oli mitään tekemistä ongelmien kanssa.

Yhtiöstä kerrottiin myös, että 5G-kokeilut alkavat ensi vuonna, joka tarkoittaa entistä nopeampia ja luotettavempia langattomia yhteyksiä. Leen mukaan se voi erityisesti parantaa IoT-, tekoäly-, AR- ja VR-sovellusten yhteensovittamista.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 4. marraskuuta, 2016 15:40
Tägit
Samsung brändi Samsung Galaxy Note7 Samsung Galaxy S8
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud