DNA aikoo vihdoin listautua pörssiin

DNA aikoo vihdoin listautua pörssiin
Suomalainen teleoperaattori DNA aikoo listautua Helsingin pörssin päälistalle. Helsingissä pörssistä löytyvät jo ennestään Elisa ja Telia.

Viime kesänä DNA kertoi aloittaneensa strategisen selvitystyön, jossa se selvitti käytännössä mahdollisuuksia listautua pörssiin. Ajatus ei ollut täysin uusi, sillä jo kesällä 2013 DNA:n kerrottiin harkitsevan laajentaa yhtiön omistuspohjaa joko myymällä omistusosuuksia pääomasijoittajille tai listautumalla pörssiin. Tuolloin suurempia muutoksia ei tehty, mutta saman vuoden syksyllä DNA:n suurin omistaja Finda Oy kasvatti omistusosuuttaan ostamalla KPY Sijoitus Oy:n DNA-osakkeet.DNA:n suurimmat omistajat ovat Finda, PHP Holding ja Ilmarinen. Listautumisannin odotetaan koostuvan yhtiön keskeisten ja joidenkin pienempien osakkeenomistajien osakemyynnistä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 26. lokakuuta, 2016 9:03
Tägit
DNA operaattori matkapuhelinmyynti matkapuhelinliittymä operaattorit
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • muppis

    Eli entistä surkeampi asiakaspalvelu menee vielä surkeammaksi.
    Kiitos näistä vuosista.

    26.10.2016 09:26 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud