Sony kehittää viittä "PlayStation-peliä" mobiilin

Sony kehittää viittä PlayStation-peliä mobiilin
Viime keväänä Sony kertoi järjestelevänsä PlayStation-liiketoimintansa uudelleen ja samalla se ilmoitti uuden ForwardWorks-peliyhtiön perustamisesta. Uuden yhtiön kautta Sonyn on määrä laajentua Aasian mobiilipelimarkkinoille hyödyntämällä maailmanlaajuisesti hyvin tunnettuja PlayStation-pelisarjoja.

Uutistoimisto Nikkein mukaan ForwardWorksin kautta kehitetään parhaillaan viittä tai useampaa mobiilipeliä, jotka on suunniteltu japanilaisia ja tiettyjen muiden Aasian maiden pelaajia varten. Tällä hetkellä ei ole viitteitä siitä, että pelejä aiottaisiin julkaista Aasian ulkopuolella.Aasiaankaan ForwardWorksin luomukset eivät saavu ihan heti, sillä Nikkein mukaan ensimmäiset julkaisut saapuvat sovelluskauppoihin vasta vuoden 2018 alussa, mutta ensimmäiset tiedot kehitteillä olevista peleistä voidaan paljastaa jo tämän vuoden aikana.

Sonyn tavoitteena on kylvää kiinnostusta mobiilipelaajiin tiettyihin pelisarjoihin, minkä toivotaan lopulta herättävän kipinän konsolipelaamisen aloittamisesta. Nikkein mukaan Sony aikoo herättää henkiin sellaisia pelisarjoja tai -hahmoja, joita ei ole saatavilla uusimmille konsoleille.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 14. lokakuuta, 2016 12:06
Tägit
Sony Android Sony Playstation Sony PlayStation 4 mobiilisovellukset mobiilipelit
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Abcabc375

    Royale............

    15.10.2016 14:55 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud