Samsung suosittelee: Lopeta Galaxy Note 7:n käyttö

Samsung suosittelee: Lopeta Galaxy Note 7:n käyttö
Samsung on – jälleen kerran – pyytänyt Galaxy Note 7:n omistajia sulkemaan lopettamaan puhelimensa käytön. Pyyntö koskettaa sekä elokuussa hankittuja laitteita että syyskuussa myyntiin tulleita uusia vaihtomalleja.

Korealaisyhtiö päätyi menettelyyn viime viikolla ilmi tulleiden tietojen johdosta. Yhdysvaltalaisissa medioissa on raportoitu näkyvästi kuinka turvallisiksi luokitellut uudet Galaxy Note 7 -puhelimet ovat syttyneet palamaan. Eniten huomiota on herättänyt Southwest Airlinesin lentokoneessa palamaan syttyneen puhelimen tapaus.Ensimmäisissä myyntiin päässeissä puhelimissa oli ongelmia akkujen kanssa, minkä takia ne saattoivat syttyä palamaan. Samsung lopetti puhelimien myynnin ja veti viallisen laitteen pois markkinoilta. Pian uusien Galaxy Note 7 -versioiden tultua markkinoille, alkoivat raportit syttyvistä Galaxy Note 7 -puhelimista uudelleen. Samsung päätti vähän aika sitten lopettaa toistaiseksi Galaxy Note 7:n tuotannon.

Samsung ohjeistaa operaattoreita ja muita jälleenmyyjiä lopettamaan kokonaan Galaxy Note 7:n myynnin ja tarjoamaan puhelinta vaihdossa. Isot yhdysvaltalaiset operaattorit ilmoittivat jo aiemmin, etteivät ne aio enää tarjota Galaxy Note 7 -vaihtajille uutta Note 7:ää vaihdossa.

Päivitys. Samsung on päättänyt lopettaa Galaxy Note 7:n tuotannon.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. lokakuuta, 2016 7:10
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy Note 7
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • G0lden_Kebab

    Ja siinä taputeltiin Note 7 Loru.

    11.10.2016 12:19 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud