Galaxy Note 7:n tuotanto on keskeytetty – Operaattorit eivät halua myydä sitä enää

Galaxy Note 7:n tuotanto on keskeytetty – Operaattorit eivät halua myydä sitä enää
Samsung on päättänyt keskeyttää Galaxy Note 7 -älypuhelimien tuotannon, kertoo Wall Street Journalille puhunut sisäpiirilähde. Tuotannon keskeyttämisestä kertoo myös eteläkorealainen uutistoimisto Yonhap.

Syy puhelimien kokoonpanon lopettamiselle on viime viikolla ilmi tulleet tiedot, joiden mukaan uudet Galaxy Note 7 -älypuhelimet syttyisivät palamaan. Markkinoille elokuun aikana saapuneissa puhelimissa oli akkuongelmia, joiden takia Samsung joutui lopettamaan laitteiden myynnin hetkeksi ja vetämään markkinoille ehtineet laitteet takaisin.
Vaihdossa tarjottujen uusien Galaxy Note 7 -puhelimien piti olla turvallisia, mutta viime viikon aikana Yhdysvalloista on raportoitu ainakin viisi tapausta, jossa vaihtopuhelin on syttynyt palamaan. Eniten mediahuomiota saaneessa tapauksessa puhelin syttyi palamaan Southwest Airlinesin lennolla. Myös Etelä-Koreassa ja Taiwanissa vaihtopuhelin on syttynyt palamaan.

Kärjistyneen tilanteen vuoksi yhdysvaltalaiset operaattorit AT&T ja T-Mobile ovat päättäneet lopettaa toistaiseksi Galaxy Note 7:n myynnin ja jo hankittua puhelinta vaihtamaan tulevalle asiakkaalle tarjotaan uuden Note 7:n sijaan jotakin toista laitetta tai rahoja takaisin.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 10. lokakuuta, 2016 7:01
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy Note 7
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 1 kommentti
 • G0lden_Kebab

  Noh ihan syystäkin eivät halua. En itsekkään haluasisi ko. luuria edes ilmaisena.

  Hienosti sataa asiakkaita suoraan Applen laariin

  Kauhea häly kun Apple päättää vaihtaa headphone liitäntää...

  http://www.theverge.com/2016/10/9/13222...ded-fire-recall

  10.10.2016 12:25 #1

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud