Duolingon uusi ominaisuus: Opi uusi kieli bottikeskusteluilla

Duolingon uusi ominaisuus: Opi uusi kieli bottikeskusteluilla
Boteista on tullut parin vuoden aikana uusi kuuma villitys pikaviestipalveluissa ja tekoälyn saadessa samaan aikaan lisää tuulta siipiensä alle, tulee kehitys varmasti jatkumaan jatkossakin. Isolle yleisölle botteja on esitelty digitaalisina avustajina ja asiakaspalvelun automatisoijina, mutta niistä voi olla muutakin hyötyä.

Kieltenopiskelusovellus Duolingo on nimittäin lisännyt iPhone-sovellukseensa uuden tekoälyä hyödyntävän chatbot-ominaisuuden, joka mahdollistaa reaalitilanteita jäljittelevien keskusteluiden käymisen opeteltavalla kielellä. Kieltä oppii vain käyttämällä sitä, joten älykkäiden chatbottien pitäisi toimia tarkoituksessa varsin hyvin. Bottien etuna on se, että ne myös osaavat huomauttaa virheistä – oikeat keskustelukumppanit eivät välttämättä sitä uskalla tehdä.
Bottikeskusteluja voi käydä Duolingolla toistaiseksi vain iPhone-sovelluksessa ja tuetut kielet rajoittuvat espanjaan, ranskaan ja saksaan.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 10. lokakuuta, 2016 10:21
Tägit
App Store iOS mobiilisovellukset Duolingo Chatbot iOS 10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud