DxOMark: Google Pixelissä on kaikkien aikojen paras älypuhelimessa oleva kamera

DxOMark: Google Pixelissä on kaikkien aikojen paras älypuhelimessa oleva kamera
Googlen eilen julkaisemassa Pixel-älypuhelimessa on DxOMarkin mukaan tämän hetken paras älypuhelinkamera.

Pixel sai DxOMarkin arvostelussa 89 pistettä. 88 pisteessä on tällä hetkellä HTC 10, Samsung Galaxy S7 edge ja Sony Xperia X Performance. Apple iPhone 7 ja LG G5 ovat 86 pisteessä.DxOMarkin mukaan Sonyn IMX378 -sensorilla varustettu 12,3 megapikselin kamera on vaikuttava kaikilla osa-alueilla. Kuvissa kerrotaan olevan suhteellisen vähän kohinaa kaikissa valaistusolosuhteissa. Myös kontrasti, valkobalanssi ja nopea tarkennus keräsivät kehuja. Muista älypuhelimista Pixel erottautui juuri kyvyllään olla hyvä jokaisella osa-alueella.

Videokuvauksesta Google Pixel sai 88 pistettä.
Kirjoittaja: Sami Koivunen @ 5. lokakuuta, 2016 17:10
Tägit
Android Google DxOMark Google Pixel
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud