Apple saavutti uuden virstanpylvään: Miljardi iPhonea myyty

Apple saavutti uuden virstanpylvään: Miljardi iPhonea myyty
Apple kertoi aiemmin tänä vuonna, että sen kehittämiä laitteita on ympäri maailman käytössä yli miljardi kappaletta. Viime vuoden alussa Apple kertoi myyneensä yli miljardi iOS-laitetta.

Nyt yhtiö on kertonut uudesta miljardi-rajapyykin saavuttamisesta: Myytyjen iPhone-puhelimien määrä on ylittänyt miljardin kappaleen rajan. Applen toimitusjohtaja Tim Cook kertoi virstanpylväästä yhtiön työntekijöille suunnatussa tilaisuudessa osavuosituloksen julkistamisen jälkeen.Rajapyykki ylittyi viime viikolla, mutta sen tarkempia tietoja miljardinnen iPhonesta ei kerrottu julkisuuteen. The Verge yritti tiedustella missä historiallinen puhelin myytiin tai saiko ostaja osakseen jonkinlaista erityiskohtelua, mutta Apple ei suostunut kommentoimaan näitä asioita. Tim Cook esitteli kuitenkin kyseistä iPhone-yksilöä tilaisuudessa, joten puhelin saattaa jäädä Applen omiin kokoelmiin.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 28. heinäkuuta, 2016 8:54
Tägit
Apple Apple iPhone Tim Cook Apple iPhone 6s Apple iPhone 6S Plus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud