iPhone 7:n julkaisupäivä paljastui

iPhone 7:n julkaisupäivä paljastui
Lukuisista älypuhelinvuodoista tunnettu Evan Blass (@evleaks) kertoo Twitterissä tiedoista, joiden mukaan Apple aikoisi julkaista uuden iPhonen viikolla 37 eli syyskuun 12. päivänä alkavalla viikolla.

Blassin mukaan puhelin tulisi tuolloin kauppojen hyllyille eli kyseessä ei ole puhelimen esittelytilaisuuden ajankohta. Hän täsmensi jälkikäteen myös, että puhelin tulisi saataville 16. syyskuuta, mikä noudattaa Applelle tyypillistä kaavaa aloittaa myynti juuri ennen viikonloppua.Yleensä uusin iPhone tulee myyntiin reilu viikko sen jälkeen kun puhelin on esitelty – tänä aikana kriitikot pääsevät testilaitteisiin käsiin ja julkaisevat arvostelut laitteesta. Viime vuonna tosin esittelyn ja julkaisun välinen aikaikkuna venähti pidemmäksi. Tänä vuonna Apple halunnee "iPhone 7:n" mahdollisimman nopeasti markkinoille, koska se kohentaisi mukavasti kolmannen heinä-syyskuun tulosta. iPhonen räjähdysmäinen myynti on laskenut tämän vuoden aikana hienoiseksi laskuksi, mikä on näkynyt myös yhtiön osakkeen hinnassa.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 25. heinäkuuta, 2016 10:54
Tägit
Apple Apple iPhone iOS Apple iPhone 7 Apple iPhone 7 Plus Apple iPhone SE iOS 10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud