Xiaomin vahvisti uuden Redmi Pron julkaisun

Xiaomin vahvisti uuden Redmi Pron julkaisun
Vielä viime vuoden lopulla maailman viiden eniten myyvän älypuhelinvalmistajan joukkoon mahtunut Xiaomi on julkaisemassa uutta älypuhelinta. Kiinalaisvalmistaja on vahvistanut, että uusi Redmi Pro esitellään heinäkuun 27. päivä.

Aiemmista huhuista poiketen Xiaomin esittelytilaisuudessa ei siis nähdä uutta Redmi Note 4 -laitetta vaan tilan valtaa Redmi Pro. Lisäksi paljastus kertoo, että tulossa on myös jokin pienempi julkistus, jolla viitataan todennäköisesti pienempikokoiseen älypuhelinmalliin.Tämäkään on tuskin Redmi Note 4, sillä siihen odotetaan vähintään 5,5 tuuman kosketusnäyttöä. Vahvistetun Redmi Pro:n tekniikasta ei ole valitettavasti vielä kovin vakuuttavia tietoja, mutta GSMArenan mukaan kyse voisi olla MediaTekin Helio X25 -piirillä ja neljän gigan RAM-muistilla varustetusta puhelimesta, joka kävi läpi GeekBench-testin viime viikolla.

Kyse on todennäköisesti huippuedullisen Redmi 3:n (kuvassa) isovelimallista, jonka hinta on huippupuhelimia ja jopa keskihintaluokan malleja selkeästi pienempi, mutta tarjoaa tekniikassa ylemmän keskiluokan tarpeet. Nähtäväksi jää, miten se sijoittuu Mi 5 -huippumallia vastaan.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 21. heinäkuuta, 2016 19:58
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy