Uusi Galaxy Note saapuu yllättäen myyntiin aivan pian?

Uusi Galaxy Note saapuu yllättäen myyntiin aivan pian?
Samsungin seuraavan Note-huippupuhelimen julkaisu lähestyy vauhdilla ja pian käsillä on uusi markkinoiden ykköspuhletti. Samsung tulee julkaisemaan laitteen jo 2. elokuuta, joka on aiemmin kuin arvelimme. Nyt huhut kertovat lisäksi, että kauppoihin saapumista ei tarvitse odottaa kauaa.

Itseasiassa, jos huhuja on uskominen, niin laite, jota kutsutaan tällä hetkellä nimellä Galaxy Note7, saapuu myyntiin heti julkaisun yhteydessä. Lähteen mukaan tämä mahdollistaa yhtiölle promootion olympialaisten yhteydessä, jotka alkavat 5. päivä ensi kuuta. Samsung on tietysti olympialaisten virallinen sponsori.
Tässä vaiheessa ei tietysti voida sanoa millaisia määriä Samsung on onnistunut valmistamaan heti julkaisuun, jos näin todella tapahtuu. Laitteen julkaisuun on aikaa enää alle kolme viikkoa.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 15. heinäkuuta, 2016 15:24
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud