Suosittu halppispuhelin Moto E päivittyi uuteen versioon

Suosittu halppispuhelin Moto E päivittyi uuteen versioon
Moto E on ollut haluttu puhelin niiden ihmisten keskuudessa, jotka haluavat mahdollisimman halvan ja arvostavat korkealle kevyesti kustomoitua käyttöjärjestelmää. Nyt Motorolan puhelinliiketoiminnan ostanut Lenovo on esitellyt laitteesta kolmannen sukupolven version.

Moto E3 -nimellä kulkeva puhelin on säilyttänyt tyylikkään ulkokuorensa, mutta näytön koko on kasvanut 4,5 tuumasta viiteen tuumaan. Android 6 -puhelimen suorittimessa on neljä ydintä ja keskusmuistia löytyy gigatavun edestä. Kamera on päivitetty kahdeksan megapikselin kennoon. Tallennusmuistia kahdeksan gigatavua, mutta jos tarvetta on, niin muistia voi lisätä microSD-korttipaikan avulla.Puhelin tulee myyntiin Britanniassa syksyllä 99 punnan hintaan (noin 120 euroa).

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 15. heinäkuuta, 2016 10:02
Tägit
Motorola Android Lenovo Moto E
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud