Apple toi iOS 10:n beta-version julkisesti testattavaksi

Apple toi iOS 10:n beta-version julkisesti testattavaksi
Apple on käynnistänyt iOS 10:n ja macOS Sierran julkisen beta-ohjelman. Mikäli myöhemmin syksyllä julkaistavien käyttöjärjestelmien keskeneräisiä versioita haluaa kokeilla jo nyt, niin mukaan pääsee rekisteröitymällä tarkoitusta varten perustetun sivuston kautta.

Kehittäjätunnuksen omistajat pääsevät aina testaamaan iOS:n beta-versioita, mutta julkiseen testaukseen tarkoitettuja beta-versioita tulee saataville vain muutaman kerran ennen uuden iOS:n julkaisua.Apple suosittelee, että keskeneräisiä versioita asennetaan vain "kakkoslaitteisiin" eikä päivittäisessä käytössä oleviin iPhoneihin tai iPadeihin. Beta-versioissa voi aina ilmetä virheitä, jotka hankaloittavat laitteiden normaalia käyttöä.

iOS 10:ssä Apple on avannut Siri-puheavustajan, iMessage-viestisovelluksen ja Apple Maps -karttasovelluksen sovelluskehittäjien käyttöön. Sovelluskehittäjät voivat uudistusten ansiosta räätälöidä erikoissovelluksia iMessagelle ja Apple Mapsille sekä hyödyntää Siriä sovellusten käyttämiseen. Sovellusten lähettämistä ilmoituksista saa myös paljon enemmän informaatiota irti 3D Touchin avulla iOS 10:ssä.

iOS 10 on tulossa iPhone 5:lle tai sitä uudemmille malleille. iPadien kohdalla käyttöjärjestelmä on tulossa iPad mini 2:lle ja neljännen sukupolven iPadille tai niitä uudemmille laitteille.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 8. heinäkuuta, 2016 13:24
Tägit
Apple iOS Apple iPhone 5 Apple iPad iPad 4 Apple iPhone 5S Apple iPhone 6 Apple iPhone 5C Apple iPad Air Apple iPhone 6 Plus Apple iPad Air 2 Apple iPhone 6s Apple iPhone 6S Plus Apple iPad mini 4 Apple iPad Air 3 Apple iPhone SE iOS 10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud