Tuleva Galaxy Note 6 mallinnettiin vuotaneista tiedoista

Tuleva Galaxy Note 6 mallinnettiin vuotaneista tiedoista
Samsungilta odotetaan syksyllä, ennen Applen iPhone-julkistuksia, tietysti uutta Galaxy Note -sarjan huippupuhelinta. Vuosia sitten ensimmäisten joukossa puhlettikokoluokan haltuun ottanut Note on yksi mobiilimaailman tärkeimmistä vuosittaisista julkaisuista.

Nyt tulevasta Note 6 -laitteesta, joita osa huhuista kutsuu Note 7:ksi – on vuotanut tietoja, joiden mukaan on mallinnettu oheinen laite. Twitter-vuotaja @OnLeaksin tietojen perusteella uSwitch-sivusto on mallintanut 3D-mallin laitteesta.Kuvien (ja videon) perusteella Note 6 on varustettu edge-mallin tapaan kaarevalla näytöllä ja sen alaosasta paljastuu aiemmista Note-malleista tuttu S Pen -kynä. Mikäli piirrokset pitävät paikkansa, niin laite olisi varustettu ensi kertaa Samsungille USB Type C -liitännällä.

Mallinnuksessa on tietysti otettu artistin vapauksia esimerkiksi materiaalivalintojen suhteen, joita mittapiirrustuksista ei selviä. Materiaalivalinnat kuitenkin vaikuttavat sellaisilta, joita Samsung hyvin voisi käyttää.

Mittatietojen mukaan Note 6 on Galaxy S7:n tavoin 7,9 millin paksuinen eli ei missään nimessä maailman ohuin puhelin, mutta tämä tuskin haittaa valtaosaa mahdollisista ostajista.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 3. kesäkuuta, 2016 20:26
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud