Suomeen tuli uusi operaattori – Uusi hinnoittelumalli

Suomeen tuli uusi operaattori – Uusi hinnoittelumalli
Suomessa on aloittanut toimintansa uusi Moi-mobiilioperaattori. Kyseessä on niin sanottu virtuaalioperaattori, eli Moilla ei ole omaa matkapuhelinverkkoa Suomessa, vaan se on vuokrannut sen käyttöönsä DNA:lta.

Moin liiketoimintamalli poikkeaa perinteisestä tavasta myydä liittymiä. Yksittäisten liittymien myynnin sijaan Moi kauppaa kolmen SIM-kortin pakettia 18 euron kuukausihintaan. Paketti sisältää jokaiselle kuukaudelle 12 gigatavua datasiirtoa. Kulutusta mitataan pakettiin kuuluvien liittymien kanssa yhteisesti, eli mikäli kahdessa liittymässä ei liiku kuukauden aikana yhtään dataa, voidaan kolmannen liittymän kautta siirtää dataa täydet 12 gigatavua.Kaikissa liittymissä datasiirto onnistuu 4G-verkon yli. Maksiminopeudeksi on ilmoitettu 100 Mbps. Datakaton ylittävistä gigatavuista veloitetaan 1,5 euroa per alkava gigatavu. Rajattoman datasiirron saa 15 euron kuukausihintaan (per SIM-kortti). Puheminuutit ja tekstiviestit maksavat 0,055 euroa.

Pakettiin voi valita useampiakin liittymiä, jolloin kuukausimaksu nousee kuudella eurolla per SIM-kortti ja yhteinen datasiirtoraja nousee neljällä gigatavulla.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 3. toukokuuta, 2016 9:38
Tägit
operaattori operaattorit Moi
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 5 kommenttia
 • Nerea

  Mitä uutta parempaa tämä yritys tarjoaa suhteessa jo olemassa oleviin kilpailijoihin? Ikävä kyllä eipä paljoa. Logo myöskin sekava eikä onnistu tekemään itsestään uniikkia ja yksilöllistä. Mutta katsotaan sanoi lääkäri.

  3.5.2016 21:04 #1

 • johtaja59

  Kun EU poistaa Roaming maksut, niin Suomessakin tulee liittymiin datakatot, joten tämä on vain edelläkävijä.

  4.5.2016 09:36 #2

 • etrade

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti johtaja59: Kun EU poistaa Roaming maksut, niin Suomessakin tulee liittymiin datakatot, joten tämä on vain edelläkävijä. Tuo on pelkkä tähdenlento ja sun datakattos on historiaa.

  4.5.2016 09:45 #3

 • WereCatf

  Ei tuo ny pahalta kuulosta ainakaan omaan korvaan; jos sattuu vaikka omistamaan puhelimen ja tabletin ja suurimman osan ajasta käyttää WiFiä, niin 12GB riittää helposti. Toisaalta, minen itse ainakaan suostu tukemaan datakattoja niin mobiililaajakaistoissa, kuin kiinteissäkään ja pysyn sen takia visusti Saunalahden asiakkaana -- kaikkein hitain ja halvinkin vaihtoehto on datakatoton.

  4.5.2016 10:15 #4

 • pentsu

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Nerea: Mitä uutta parempaa tämä yritys tarjoaa suhteessa jo olemassa oleviin kilpailijoihin? Ikävä kyllä eipä paljoa. Logo myöskin sekava eikä onnistu tekemään itsestään uniikkia ja yksilöllistä. Mutta katsotaan sanoi lääkäri. Ei tarjoa mitään uutta mikä onkin itsestään selvää kun operaattorilla ei ole omaa verkkoa. Olisi huonoa bisnestä myydä halvemmalla liittymiä kuin itse verkon haltija myy.

  7.5.2016 19:22 #5

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud