Vuodettu kuva iPhone 7 Plussasta saattoi ollakin aito

Vuodettu kuva iPhone 7 Plussasta saattoi ollakin aito
Luotettavaksi Apple-huhujen lähteeksi osoittautunut Macotakara -verkkosivusto epäilee omiin tietoihinsa pohjautuen, että kuukausi sitten vuotanut kuva iPhone 7 Plussasta olisi aito.

Jo ennen kuvan julkaisua Applen on huhuttu muuttavan iPhonen antenniratkaisua niin, että puhelimen takakuoren yli menevät juovat häviävät kokonaan. Applen on huhuttu myös lisäävän iPhone 7 Plus -malliin kaksoiskameran. Molemmat uudistukset näkyvät hyvin vuodetussa kuvassa. Ihmetystä on kuitenkin aiheuttanut puhelimen pohjassa näkyvät kolme pistettä, jotka muistuttavat erehdyttävästi uusimmissa iPadeissä käytettyä Smart Connector -liitäntää.Syksyllä esiteltävistä seuraavan sukupolven iPhoneista puuttuu nykyisten tietojen mukaan kokonaan 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Apple kannustaa käyttämään sen sijaan Lightning-liitäntää kuulokkeiden kytkemiseksi puhelimeen.


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 14. huhtikuuta, 2016 10:42
Tägit
Apple iOS Apple iPhone 7 Apple iPhone 7 Plus iOS 10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy