Snapchat kääntyi suomeksi – Tuki emoji-videoille lisätty

Snapchat kääntyi suomeksi – Tuki emoji-videoille lisätty
Nuorison suosima pikaviestisovellus Snapchat on päivittynyt. Uusimmassa versiossa sovelluksen käyttöliittymä on käännetty suomeksi, minkä lisäksi sovelluksella kuvattuihin videoihin voi jatkossa lisätä emoji-kuvioita.

Emoji-kuvioiden lisääminen videoihin onnistuu siinä määrin älykkäästi, että palveluun lisättyjen konenäköalgoritmien ansiosta kuvio pysyy halutun kohteen päällä vaikka kohde liikkuisikin tai vaihtoehtoisesti emoji voi seurata liikkuvaa kohdetta.Emoji-videoiden kuvaaminen onnistuu toistaiseksi vain Androidilla, mutta samainen ominaisuus on tulossa myöhemmin myös iOS:lle.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 14. huhtikuuta, 2016 11:27
Tägit
pikaviestin Snapchat konenäkö emoji
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud