Olethan päivittänyt iOS 9.3.1:een? Laite kaatuu WiFi-verkon välityksellä

Olethan päivittänyt iOS 9.3.1:een? Laite kaatuu WiFi-verkon välityksellä
Uusin iOS päivitys on tarkoitettu pääasiassa bugikorjauksiin, sillä iOS:n versio 9.3 toi mukanaan muutamia ongelmia. Ongelmia on kuitenkin kantautunut iOS 9.3:een myös edeltävistä päivityksistä, joista yksi on puhelimen potentiaalisesti kaatava, eikä häirikön tarvitse koskea puhelimeen.

Puhelimen kaataminen perustuu bugiin, jossa iPhonen kello muutetaan takaisin tammikuun 1. päivään vuonna 1970. Jostain syystä laite ei pysty jatkamaan toimintaa tämän jälkeen.Tietoturvatutkijat ovat nyt löytäneet keinon, jolla kaataminen saadaan tehtyä etänä, kertoo BGR. Parivaljakko Patrick Kelley ja Matt Harrigan loivat WiFi-verkon, joka ehdottaa väärää päivää iPhonelle. Koska iPhone päivittää WiFi-verkkojen avulla sisäistä aikaansa, se otti mukisematta vastaan WiFi-verkon ehdotetun ajan, jonka seurauksena puhelimen toiminta loppui.

Näin ollen iPhone-käyttäjien kannattaakin päivittää uusimpaan iOS 9.3.1 -versioon, erityisesti, jos käyttää naapurin hakkeripojan WiFi-verkkoja.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 14. huhtikuuta, 2016 19:16
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud