HTC:n uutuuspuhelin on maailman nopein

HTC:n uutuuspuhelin on maailman nopein
HTC esitteli tällä viikolla uuden huippupuhelimensa. Vuosikausi taantumassa ollut taiwanilaisyhtiö sai speksien perusteella aikaiseksi melko vakuuttavan laitteen. Myös suorituskyky on osoittautunut huippupuhelimen veroiseksi.

Muun muassa Snapdragon 820 -järjestelmäpiirillä varustettu HTC 10 on saanut BGR:n ajamassa nopeustestissä parhaat pisteet mitä tiettävästi mikään tähän mennessä julkaistu älypuhelin maailmassa. Laite keräsi AnTuTu-testissä 145 595 pistettä, jolla se päihitti sekä Galaxy S7:n, Meizu MX5:n että iPhone 6s:n, jotka kaikki jäävät selvästi alle 140 000 pisteen.BGR huomioi myös, että joidenkin testaajien käsissä tulokseksi on saatu jopa 156 000 pistettä. Tietysti on mahdollista, että laitteessa on huippunopea tila erityisesti benchmark-testejä varten, mutta lienee selvää on, että HTC:n tämänkertainen lippulaiva on ainakin tarpeeksi nopea.

HTC on selkeästi onnistunut lippulaivalaitteessaan, sillä myös kamera on arvioitu aivan maailman parhaimmistoon. Yhtiö lupaa puhelimen akulle vieläpä kahden päivän käyttöajan. Ei siis kumma, että monilta osin se on parempi vaihtoehto kuin Galaxy S7.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 14. huhtikuuta, 2016 20:38
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • arvokem

  Loistavaa, HTC. Mutta ovatko massat jo unohtaneet teidät?

  15.4.2016 12:17 #1

 • Abcabc375

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arvokem: Loistavaa, HTC. Mutta ovatko massat jo unohtaneet teidät? Todennäköisesti. Sen verran hajoavaa sorttia ovat HTC:n vehkeet.

  15.4.2016 18:21 #2

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud