Uudesta Android-puhelimesta löytyi yllättävä ominaisuus – Tukee Applen tekniikkaa

Uudesta Android-puhelimesta löytyi yllättävä ominaisuus – Tukee Applen tekniikkaa
HTC:n tällä viikolla esittelemän 10-älypuhelimen teknisistä tiedoista löytyy varsin yllättävä tieto. Puhelin tukee Applen AirPlaytä.

AirPlay on iPhoneissa, iPadeissä ja Apple TV:ssä käyttämä langaton tekniikka, jonka avulla voi lähettää sisältöjä laitteesta toiselle, kun laitteet ovat vain samassa verkossa. HTC 10:n tapauksessa AirPlay tuki rajoittuu vain musiikkiin suoratoistoon eli videoita HTC 10:stä ei pysty lähettämään Apple TV:hen AirPlayn välityksellä.AirPlaytä on voinut käyttää tähänkin asti Android-puhelimilla, mutta siihen on vaadittu kolmannen osapuolen epävirallinen ohjelma (eism. Allcast). Tämä on ensimmäinen kerta, kun Android-laitteesta löytyy natiivi tuki AirPlaylle. AirPlayn tarjoaminen kilpailijoiden käyttöön on mielenkiintoinen uusi piirre Applen strategiassa, sillä tähän asti yhtiö on pyrkinyt pitämään kaiken omissa hyppysissään.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 14. huhtikuuta, 2016 12:50
Tägit
Apple Android AirPlay HTC 10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy