Android N tuo mukanaan iPhone 6s:n tärkeimmän ominaisuuden

Android N tuo mukanaan iPhone 6s:n tärkeimmän ominaisuuden
Androidiin on huhuttu käyttöjärjestelmälaajuista painetunnistusta iPhone 6s -julkaisusta asti. Apple toi 3D Touchin iPhone 6s:ssä, mutta Android-puolellakin vastaavankaltaista ominaisuutta esiteltiin samoihin aikoihin Huawein Mate S:ssä.

Nyt ominaisuuden saapuminen virallisesti Androidin sisäänrakennettuna on vahvistunut Google toimesta, kertoo Phandroid.Huawein lisäksi toinen kiinalaisvalmistaja Meizu on jo esitellyt Pro 6 -puhelimessa painetunnistusta. Lisäksi huhut ovat kertoneet Samsungin suunnittelevan ominaisuutta tuleviin puhelimiin. Googlen dokumentit kertovat, että ominaisuutta tuetaan Android N:ssä koko järjestelmän laajuisesti, joka avustaa tietysti merkittävästi valmistajia.

Ominaisuus tukee pitkälti Applen 3D Touchin kaltaisia toimintoja, mutta näiden lisäksi Google mahdollistaa pikavalintojen muokkaamisen. Dokumenttien mukaan pikavalintoihin voi valita haluamansa viisi toimintoa sovelluksesta.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 14. huhtikuuta, 2016 19:54
Tägit
Android Google 3D Touch
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud