Supercell takoi taas jättituloksen

Supercell takoi taas jättituloksen
Mobiilipeliyhtiö Supercell jatkoi viime vuonna hurjaa kasvuaan. Tänään julkistettujen tilinpäätöstietojen mukaan yhtiön liikevaihto nousi 36 prosentilla 2,1 miljardiin euroon. Samalla käyttökate nousi 60 prosenttia 848 miljoonaan euroon.

Supercellin valikoimista löytyy nykyään neljä peliä. Uusin peli on tässä kuussa maailmanlaajuisesti julkaistu Clash Royale -kaksintaistelupeli. Sovelluskauppa-analytiikan perusteella yhtiön tuottoisin peli on kuitenkin jo vuonna 2012 lanseerattu Clash of Clans -peli. Muita pelejä ovat Boom Beach ja Hay Day. Kaikilla neljällä pelillä on Supercellin mukaan jo 100 miljoonaa aktiivista pelaajaa.Tulosjulkistuksen yhteydessä Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen kertoi yhtiön ostaneen työntekijöiltään osakkeita takaisin. Kaikki yhtiön työntekijät omistavat Supercellin osakkeita ja takaisinostolla haluttiin palkita heitä yhtiön arvonnousista.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. maaliskuuta, 2016 12:59
Tägit
Supercell mobiilipelit
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud