Nopeimmat tilaajat saavat Galaxy S7:n jo 8. maaliskuuta

Nopeimmat tilaajat saavat Galaxy S7:n jo 8. maaliskuuta
Helmikuun lopulla MWC-messuilla esitellyn Galaxy S7:n luvattiin tulevan myyntiin Suomessa 11. maaliskuuta, mutta samalla nopeimmille ennakkotilaajille luvattiin toimittaa puhelin jo ennen tätä päivämäärää.

Ennakkotilaajien aikaistetuksi toimituspäivämääräksi on varmentunut 8. maaliskuuta eli ensi viikon tiistai. Kuluttajia houkutellaan ennakkotilaajiksi myös ilmaisilla Gear VR -virtuaalilaseilla, joiden hinta erikseen ostettuna olisi 149 euroa. Ilmaisen Gear VR:n saa mikäli tekee tilauksen viimeistään 10. maaliskuuta.

Tavallisen Galaxy S7:n ja kaarevanäyttöisen Galaxy S7 edgen jälleenmyyntihinnat ovat 749 ja 849 euroa. Hinta on noussut valuuttakurssimuutosten takia noin 50 eurolla Galaxy S6:n julkaisuhintoihin nähden.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 4. maaliskuuta, 2016 10:50
Tägit
Samsung Android Android 5.1 Lollipop Android Marshmallow Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 edge
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy