Ex-roviolaisten perustama Oddrok julkaisi kehutun leijulautapelin myös Androidille

Ex-roviolaisten perustama Oddrok julkaisi kehutun leijulautapelin myös Androidille
Kotimainen Oddrok on tällä viikolla julkaissut Power Hover -leijulautapelin iOS:n lisäksi myös Androidille.

Helsinkiläisen Oddrokin muodostavat Janne ja Markus Kallio. He ovat työskennelleet aiemmin mm. Roviolla ja kehittäneet Retry-peliä, kunnes päättivät perustaa oman pelistudion.Power Hover julkaistiin ensin joulukuussa iOS:lle ja tällä viikolla esiteltiin puolestaan Android-versio. Games Reviewerin haastattelussa Kalliot kertovat Power Hoverin saaneen vaikutteita mm. Another world-, Sonic- ja Starfox-peleistä. Toimintaa ja seikkailua yhdistelevässä pelissä seikkaillaan leijulautailevilla roboteilla autioituneessa maailmassa. Power Hoverin iOS-versio keräsi kehuja mm. AppAdvicelta, TouchArcadelta ja Pocket Gamerilta.

Power Hoverin voi ladata iOS:lle App Storesta 2,99 eurolla ja Androidille Google Play -kaupasta. Androidilla pelin voi ladata ilmaiseksi, mutta halutessaan siitä voi poistaa mainokset 2,99 euron kertaostoksella.Kirjoittaja: Sami Koivunen @ 14. helmikuuta, 2016 15:05
Tägit
Android iOS mobiilisovellukset mobiilipelit suomipelit Oddrok Power Hover
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud