Erittäin kehuttu lumilautapeli saapui ilmaisena Androidille

Erittäin kehuttu lumilautapeli saapui ilmaisena Androidille
Lähes vuosi sitten iOS:lle julkaistu Alto's Adventure on tänään julkaistu myös Androidille.

Snowmanin kehittämä peli oli viime vuonna vuoden puhutuimpia ja ehdottomasti myös parhaita pelejä. Peli keräsi kehuja lukuisilta tekniikka- ja pelialan julkaisuilta, kuten The Verge, The Next Web, IGN, Time, TechCrunch, Wired ja Kotaku. Lisäksi Apple on itse valinnut pelin sekä vuoden parhaisiin että kauneimpiin peleihin.

Alto's Adventurea on kuvattu erittäin rauhottavaksi ja visuaalisesti tyydyttäväksi kokemukseksi. Itse peli on käytännössä loppumaton laskettelupeli, jossa pelaaja ottaa kiinni karanneita laamoja ja väistelee esteitä.Kirjoittaja: Sami Koivunen @ 11. helmikuuta, 2016 16:15
Tägit
Android mobiilisovellukset mobiilipelit Alto's Adventure Snowman
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy