Applen toimitusjohtajan Super Bowl -kuvalle naureskelu johti estoon

Applen toimitusjohtajan Super Bowl -kuvalle naureskelu johti estoon
Denver Broncos voitti viime sunnuntaina amerikkalaisen jalkapallo NFL:n himoitun Super Bowl -loppuottelun. Fanittamassa oli mukana Apple toimitusjohtaja Tim Cook, joka tietysti kertoi tunnelmista iPhonen avustuksella. Hän ei varmasti osannut odottaa, että epäonnistunut otos (yllä) synnyttää tällaisen myrskyn.

Cookin suurin virhe ei kuitenkaan ollut heikon kuvan julkaiseminen, vaikka sille naureskeltiinkin ympäri Twitteriä. Toimitusjohtajan suurempi virhe vaikuttaa nyt olleen Streisandin ilmiön tiedostamattomuus.Cook poisti twiitin ja sen sisältäneen kuvan pian sen julkaisun jälkeen ja julkaisi uuden, paremmin onnistuneen kuvan. Eikä tämäkään riittänyt, vaan Cook myös esti Twitterissä kuvalla pilailleita, kertoo PhoneArena. Kuten Streisandin tapauksessa, internet ei tietysti unohtanut kuvaa sensurointiyrityksistä huolimatta, vaan päinvastoin tapaus nousi vain uusiin mittasuhteisiin.

Itse pilakuva (alla) ei ole missään nimessä loukkaava, ja sitä voi pitää huumorintajusta riippuen jopa hauskana.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 11. helmikuuta, 2016 19:15
Tägit
Apple Twitter Tim Cook Apple iPhone 6s
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • koodi5150

    Haaahahahahhahahahahahahhaahaaa. Ikinä en ole iphonea omistanut, enkä omista.

    11.2.2016 23:42 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud