Windows 10 -päivityksen jakelu Lumioille viivästyy taas

Windows 10 -päivityksen jakelu Lumioille viivästyy taas
Microsoft ei aloita Windows 10 Mobile -päivityksen jakelua vanhoille Lumia-puhelimille vielä tammikuussa, vaan aikataulua on päätetty joustaa helmikuun puolelle. Alkuperäinen suunnitelma oli julkaista päivitys jo vuoden 2015 lopulla, mutta startti päätettiin siirtää tammikuulle.

Syy viivästykselle on yksinkertaisesti se, että Microsoft ei koe Windows 10 Mobilen olevan julkaisukunnossa. Päivityksen jakelu aloitetaan Microsoftin yhteistyökumppaneille lähetetyn sähköpostin mukaan aikaisintaan helmikuun puolivälissä.Windows 10 Mobile esiteltiin julkisuudelle melko tarkkaan vuosi sitten, joten kehityskaari esittelystä julkaisuun on kestänyt melko kauan. Microsoft on kerännyt käyttäjäpalautetta avoimen beta-testin muodossa alusta asti, joten ohjelmiston kuvittelisi olevan tässä vaiheessa tarkkaan testattu erilaisilla kokoonpanoilla.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 23. tammikuuta, 2016 15:40
Tägit
Microsoft Windows Phone Windows 10 Microsoft Lumia
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud