Microsoft tarjoaa uutuus-Lumioiden ostajille ilmaista Office-pakettia ja pilvitilaa

Microsoft tarjoaa uutuus-Lumioiden ostajille ilmaista Office-pakettia ja pilvitilaa
Microsoftin uudet Windows 10 -puhelimet on otettu vastaan suhteellisen valoisasti, vaikka ongelmiakin löytyy. Windows 10:n osalta on parantamisen varaa, ja yhtiö toivookin Office-tarjouksen parantavan uusien Lumia-puhelinten omistajien mieliä.

Microsoft kertoo Windows-blogissaan, että jo uuden Lumian (Lumia 950 tai Lumia 950 XL) tai sellaisen jatkossa ostavat saavat vuoden ilmaisen Office 365 Personal -lisenssin. Saman tarjouksen Microsoft antoi myös julkaistessaan Lumia 640 ja Lumia 640 XL -puhelimetUudet Windows 10:llä ja Continuumilla varustetut Lumiat ovatkin oivia välineitä Officen käyttöön. Continuumin ansiosta laitetta voi käyttää pöytäkoneen tavoin Microsoft Display Dock -lisävarusteen avulla. Office 365 tuo mukanaan tutut sovellukset, ml. Excel, Word, PowerPoint, sekä teratavun tallennustilaa OneDrive-pilvipalvelussa.

Tarjous on saatavilla ainoastaan Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 14. tammikuuta, 2016 19:46
Tägit
Microsoft Office Microsoft Office 365 OneDrive Microsoft Lumia 950 Microsoft Lumia 950XL
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud