Supersuosittu Candy Crush Saga sai kolmannen osan: Jelly Saga julkaistiin

Supersuosittu Candy Crush Saga sai kolmannen osan: Jelly Saga julkaistiin
Peliyhtiö King on julkaissut Candy Crush Jelly Saga -pelin maailmanlaajuisesti Androidille, Windows 10:lle ja iOS:lle.

Hyytelöteemainen Jelly Saga on kolmas Candy Crush -peli mobiililaitteille. Pelissä ohjataan Jenny-nimistä hahmoa, jonka tehtävänä on levittää enemmän hyytelöä kuin Jelly Queen. Pelissä on yli 100 tasoa ja uusia pelitiloja, kuten hyytelön levitys ja pufflereiden vapautus.
Jelly Sagan voi ladata Androidille Google Play -kaupasta, iOS:lle App Storesta ja Windows 10 Mobilelle Windows-kaupasta. Pelin voi ladata ilmaiseksi, mutta halutessaan pelissä voi edetä nopeammin suorittamlla pelin sisäisiä ostoksia.
Kirjoittaja: Sami Koivunen @ 8. tammikuuta, 2016 15:41
Tägit
Android iOS mobiilisovellukset Windows 10 King Candy Crush Saga mobiilipelit Candy Crush Jelly Saga
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 4 kommenttia
 • RaxMidio

  Voi asentaa myös tietokoneelle, ei siis ainoastaan Windows 10 Mobilelle.

  8.1.2016 17:16 #1

 • jarppi0122 (vahvistamaton)

  Kerrankin joku ohjelma/peli tulee suoraan windows laitteelle. NOKIA LUMIA 930 käyttäjä. Tyttö ystävällä NOKIA LUMIA 830. SITTEN KUN OSAMAKSUT ON MAKSETTU LOPPUUN Niin ostetaan taas uudet paremmat lumia puhelimet. Näköjään rupeaa saamaan ohjelmia windows10 yhtä nopeasti kuin muille alustoille.

  9.1.2016 10:16 #2

 • jepajuudas (vahvistamaton)

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti RaxMidio: Voi asentaa myös tietokoneelle, ei siis ainoastaan Windows 10 Mobilelle. taitaa olla Universal App. Toivottavasti näitä nähdään paljon tulevaisuudessakin.

  9.1.2016 11:11 #3

 • wiljis

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jarppi0122: Kerrankin joku ohjelma/peli tulee suoraan windows laitteelle. NOKIA LUMIA 930 käyttäjä. Tyttö ystävällä NOKIA LUMIA 830. SITTEN KUN OSAMAKSUT ON MAKSETTU LOPPUUN Niin ostetaan taas uudet paremmat lumia puhelimet. Näköjään rupeaa saamaan ohjelmia windows10 yhtä nopeasti kuin muille alustoille. Onko Instagram Beta hyvä :D en nyt hirveesti toiveita herättelis jos uus Candy Crush tulee jopa Windowsille... Perus Facebook on Windows Phonessa niin vajavainen toiminnoiltaan että huoh...

  9.1.2016 12:12 #4

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud