Ikoninen puhelinbrändi häviää

Ikoninen puhelinbrändi häviää
Siemens, Ericsson, Nokia ja Motorola olivat vielä 15 vuotta sitten isoja matkapuhelinbrändejä. Näistä kaksi on jo hävinnyt, kolmatta näkyy enää peruspuhelimissa ja Motorolakin on häviämässä tuotteista tänä vuonna.

Motorolan matkapuhelinliiketoiminnot Googlelta vuonna 2014 ostanut Lenovo on päättänyt hylätä Motorola-brändin ja siirtyy brändäyksessä käyttämään Moto by Lenovo -ilmaisua. Moto-brändiä käytetään kuitenkin vain kaikkein kehittyneimmissä malleissa, edullisemmissa puhelimissa hyödynnetään Lenovon itse luomaa Vibe-nimeä.Motorola-nimi ei häviä kuitenkaan kokonaan, sillä Lenovon matkapuhelinyksikön nimi säilyy nykyisellään. Kyseinen yksikkö vain ei enää myy Motorola-nimisiä puhelimia. Ikoninen lepakon siipi -logo säilyy puhelimissa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 8. tammikuuta, 2016 13:04
Tägit
Motorola Android Lenovo Motorola Droid HD Motorola RAZR Moto X Motorola Moto X Moto G Moto E Motorola Moto G Motorola Moto 360 Motorola Droid Turbo Motorola Moto X Style Motorola Moto X Play
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud