Seuraava LG:n huippuluuri metallia, oppii tempun Lumialta?

Seuraava LG:n huippuluuri metallia, oppii tempun Lumialta?
Vuoden loppu lähenee ja seuraavat älypuhelin julkistukset tapahtuvat todennäköisesti tammi-helmikuussa. Yksi odotetuimmista julkaisuista on mahdollisesti helmikuussa ensi kertaa virallisesti esiteltävä LG G5, mutta mitä uutta se tuo edellismalliin nähden?

Huhujen mukaan LG olisi siis esittelemässä uutta lippulaivamallia viime vuotta aiemmin, ehkä helmikuun MWC-messuilla. Laitteen tärkeimmät uudistukset Weibossa julkaistujen huhujen perusteella ovat biometrisissä sensoreissa, kamerassa sekä rakenteessa.Viimevuotisesta G4-mallista ja sen nahkaisesta takakuoresta (kuvassa) poiketen uusi G5 on mahdollisesti varustettu kokometallisella rakenteella. Lisäksi laitteen kamerasensori olisi huomattavasti suurempi ja tarjoaisi enemmän megapikseleitä.

Mielenkiintoisin varuste olisi kenties kuitenkin iiristunnistin, jollaista ei juuri Androidilla ole nähty. Hieman kyseenalaista on miksi kyseinen sensori olisi G5:ssä, koska samalla huhut kertovat myös sormenjälkilukijasta. Kumpaakaan tunnistusmekanismia ei G4:ssä ollut, mutta uusi LG V10 sai sormenjälkilukijan. Iiristunnistus löytyy Microsoftin uusista Lumia 950 ja Lumia 950 XL -malleista.


Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 10. joulukuuta, 2015 23:40
Tägit
LG sormenjälkilukija iirisskanneri LG G4 LG G5
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud