Suomessa aloittaa uusi operaattori – Moi

Suomessa aloittaa uusi operaattori – Moi
Suomessa aloittaa ensi vuoden keväällä uusi palveluoperaattori, Moi. Matkapuhelinliittymiä myyvä yritys toimii DNA:n verkossa (2G, 3G ja 4G), eli sillä ei ole omaa verkkoa.

"Olemme aina tarjonneet verkkoamme myös ulkoisten palveluntarjoajien käyttöön. Moissa on vahvaa osaamista telealan tuotteistuksesta sekä liittymämyynnistä kuluttajille ja onkin todella kiinnostavaa tehdä yhteistyötä heidän kanssaan", sanoo DNA:n yritysliiketoiminnan myyntijohtaja Jyrki Nummela.Moin perustajiin kuuluva toimitusjohtaja Petri Lahtinen kertoo Kauppalehden haastattelussa, että Suomi on Länsi-Euroopan ainoa maa, jossa ei ole tällä hetkellä kuluttajille tarkoitettua palveluoperaattoria. Lahtisen mukaan Moin tavoitteena ei ole kasvaa mahdollisimman suureksi, vaan tuottaa hyviä palveluita ennakkoon valitulle kohderyhmälle.

Mikä Moin kohderyhmä sitten on? Sitä Lahtinen ei kertonut.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 5. marraskuuta, 2015 11:52
Tägit
DNA operaattori operaattorit Moi
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 8 kommenttia
 • ramiselin

  Lainaus: …Suomi on Länsi-Euroopan ainoa maa… Suomi on osa Pohjois-Eurooppaa.

  5.11.2015 13:32 #1

 • beget

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ramiselin: Lainaus: …Suomi on Länsi-Euroopan ainoa maa… Suomi on osa Pohjois-Eurooppaa. Kyse on sitaatista, eli virhe ei ole tämän toimittajan, vaan lausunnon antaneen henkilön.

  5.11.2015 14:40 #2

 • vonhertz

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti beget: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ramiselin: Lainaus: …Suomi on Länsi-Euroopan ainoa maa… Suomi on osa Pohjois-Eurooppaa. Kyse on sitaatista, eli virhe ei ole tämän toimittajan, vaan lausunnon antaneen henkilön. Ja kyse on varmaan ennemmin geopoliittisesta sijainnista, eikä niinkään maantieteellisestä.

  5.11.2015 14:53 #3

 • naulapaa

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ramiselin: Lainaus: …Suomi on Länsi-Euroopan ainoa maa… Lainaus: Suomi on osa Pohjois-Eurooppaa. Jos Euroopan jakaa kahteen osaan, länteen ja itään, niin kyllä Suomi kuuluu länteen. Ei siis mitään virhettä uutisessa.

  5.11.2015 14:58 #4

 • oxygenol

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti naulapaa: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ramiselin: Lainaus: …Suomi on Länsi-Euroopan ainoa maa… Lainaus: Suomi on osa Pohjois-Eurooppaa. Jos Euroopan jakaa kahteen osaan, länteen ja itään, niin kyllä Suomi kuuluu länteen. Ei siis mitään virhettä uutisessa.

  Suomi kuuluu itään siltikin. Voisitko painua takaisin sinne ylilaudalle tai puhua uutisesta?

  Hyvä että aloittaa uudi yritys. Vielä kun hinnat kohdilleen ja ilman datakattoa. Kevättä odotellessa...

  6.11.2015 08:36 #5

 • user@org (vahvistamaton)

  Lainaus: Mikä Moin kohderyhmä sitten on? Sitä Lahtinen ei kertonut. Kauppalehden jutussa oli vähän enemmän kerrottu, suoraan sanottiin,kuluttajat ja niistä "edelläkävijät", esimerkkinä mainittiin monien, erilaisten laitteiden käyttäjät.
  Hinnoittelu tärkeä juttu. eli aikovat tuoda ....

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ramiselin: Lainaus: …Suomi on Länsi-Euroopan ainoa maa… Suomi on osa Pohjois-Eurooppaa.
  Totta, haastateltava taitaa olla 70 luvun ikäpolvea, jolloin kahtiejakolinja meni lappeenrannan itäpuolella.

  No elää tuo termi tänäpäivänäkin politiikassa, vähän muissa yhteyksissä.

  6.11.2015 11:08 #6

 • FiveBridges

  Ennakkoon valitulle kohderyhmälle:D

  http://postimg.org/image/jhuqlcs71/

  6.11.2015 11:55 #7

 • terle

  että Suomi on Länsi-Euroopan ainoa maa, jossa ei ole tällä hetkellä kuluttajille tarkoitettua palveluoperaattoria.LOL

  6.11.2015 17:33 #8

© 2020 AfterDawn Oy