Samsungin tulosjulkistus: Pohjakosketus jo takana?

Samsungin tulosjulkistus: Pohjakosketus jo takana?
Samsung on julkaissut kolmannen kvartaalin osavuosituloksensa. Tämän kuun alussa yhtiö julkaisi normaaliin tapaan ohjeistuksen menneestä kvartaalista, joten neljänneksen tulos oli suurpiirteisesti jo tiedossa.

Vuoden 2013 syksyllä alkanut reipas laskusuhdanne näyttää saavuttaneen pohjakosketuksen, sillä yhtiön liikevaihto ja -voitto kasvoivat viime vuodesta. Liikevoiton kasvun suurin tekijä oli Samsungin puolijohdeyksikkö, mutta älypuhelinyksikkökin petrasi tuloskuntoaan viime vuodesta. Samsungin mukaan heinä-syyskuussa julkistetut uudet mallit kasvattivat kappalemääräistä myyntiä, mutta Galaxy S6:n "hintakorjaukset" söivät yksikön kannattavuutta.Samsung odottaa Galaxy-malliston (tabletit ja puhelimet) kysynnän kasvavan joulusesongin myötä, mutta yhtiö aikoo silti seurata kulujaan tarkasti.

Samsungin liikevaihto oli kolmannella kvartaalilla 51,68 biljoonaa wonia ja liikevoitto 7,39 biljoonaa wonia (41,4 miljardia euroa; 5,9 miljardia euroa).

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 29. lokakuuta, 2015 11:23
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 Edge Samsung Galaxy S6 edge+
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • TopiTu (vahvistamaton)

  Yllätys, luulin ettei kukaan enää osta Samsungia

  29.10.2015 19:34 #1

 • immux (vahvistamaton)

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TopiTu: Yllätys, luulin ettei kukaan enää osta Samsungia Eikös tuulipukukansa osta nykyisin Huaweita

  29.10.2015 21:15 #2

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud