OnePlus X esiteltiin – muotoilua korostava puhelin edulliseen hintaan

OnePlus X esiteltiin – muotoilua korostava puhelin edulliseen hintaan
Kesällä julkistetun OnePlus 2 -lippulaivan jatkoksi kiinalaisbrändi on esitellyt muotoilua korostavan OnePlus X:n. Uutuuspuhelin tulee saataville Euroopassa 5. marraskuuta ja se maksaa 269 euroa.

OnePlus X muistuttaa muotoilullisesti iPhone 4:ää: puhelimen etu- ja takapuolta peittää lasiset kuoret (myyntiin tulee myös Ceramic-erikoismalli, jossa käytetään zirkoniaa), mutta reunoja ympäröi metallinen kehys.Suorituskyvyllisesti X-puhelimen pitäisi olla lähellä viime vuonna julkaistua OnePlus Onea, sillä molemmissa laitteissa käytetään Snapdragon 801 -järjestelmäpiiriä ja keskusmuistia (LPDDR3) löytyy kolme gigatavua. OnePlus X:stä löytyy myös 13 megapikselin kamera. Näyttö on kuitenkin kutistunut viiteen tuumaan (Full HD, AMOLED) ja etukamera on päivitetty kahdeksan megapikselin kennoon. OnePlus X:ssä on myös muistikorttipaikka. Tarkempi kuvaus teknisistä tiedoista löytyy OnePlussan verkkosivuilta.

OnePlus X:n kohdalla käynnistyy jälleen kutsukampanja. Yhtiö kuitenkin lupaa avata joulukuusta lähtien joka viikko verkkokauppansa tunniksi, jonka puitteissa puhelimen voi ostaa myös ilman kutsua.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 29. lokakuuta, 2015 12:54
Tägit
Android OnePlus OnePlus One OxygenOS OnePlus 2 OnePlus X
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud