Nintendon ensimmäinen älypuhelinpeli tulee ensi vuoden alussa

Nintendon ensimmäinen älypuhelinpeli tulee ensi vuoden alussa
Nintendo paljasti sijoittajille järjestetyssä tilaisuudessa, että sen ensimmäinen älypuhelinpeli julkaistaan ensi vuoden alussa. Alun perin peli piti julkaista tämän vuoden puolella. Nintendo suunnittelee itse pelinsä, mutta käytännön toteutuksessa se luottaa DeNAan.

Peliyhtiön ensimmäinen älypuhelinpeli on nimeltään Miitomo. Siinä pelaaja luo itselleensä virtuaalisia avatar-hahmoja, joita käytetään vuorovaikuttamiseen muiden pelaajien kanssa. Nintendo ei kertonut yksityiskohtaisia tietoja pelistä, mutta Miitomo vaikuttaa hieman mobiiliaikakauden Habbo Hotelilta. Miitomo on ladattavissa ilmaiseksi, mutta hahmoon ostettavat lisäosat ovat maksullisia.Nintendon tarkoituksena on julkaista DeNA-yhteistyökuvion kautta vuoteen 2017 mennessä yhteensä viisi mobiilipeliä, joissa hyödynnetään Nintendon kehittämiä kuuluisia hahmoja. Peliyhtiön omistukseen kuuluvia hahmoja ovat esimerkiksi Super Mario, Zelda, Donkey Kong sekä Pokémon, josta on tulossa laajennettua todellisuutta hyödyntävä peli Nianticin kautta.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 29. lokakuuta, 2015 12:05
Tägit
Android Nintendo iOS mobiilisovellukset iOS 8 mobiilipelit iOS 9
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud