Motorolan särkymättömän näytön salaisuus

Motorolan särkymättömän näytön salaisuus
Motorola esitteli tällä viikolla kaksi uutta Android-laitetta, jotka ovat suuntaamassa Verizonin myyntiin. Vaikka puhelimia ei ainakaan sellaisina nähdä Suomessa myynnissä, niin niistä löytyviä ominaisuuksia nähdään myös Euroopassa.

Yksi tärkeimmistä uusista ominaisuuksista on Droid Turbo 2 -mallin uudenlainen näyttö, jota Motorola kutsuu särkymättömäksi (shatterproof). Motorola on julkaissut videon, jolla se kertoo laitteen ja itse näytön koostumuksesta sekä tietysti esittelee laitteen läpikäymää kestävyystestiä. Luonnollisesti laite tai sen näyttö ei kuitenkaan ole täysin särkymätön, mutta ensimmäistä kertaa Motorolan puhelin läpäisi viisi peräkkäistä kestävyystestiä.Turbo 2:n särkymätön design koostuu viidestä tasosta, joita ovat alumiinirunko, AMOLED-näyttö, kosketustunnistin, sisäinen kirkas linssi sekä ulkoisesti suojeleva lasi. Motorola kertoo videolla, että alkuun ongelmana oli saada mahdutettua kaikki ohueen älypuhelimeen, mutta lopputulos vaikuttaa suhteellisen virtaviivaiselta.

Speksit kertovat, että laite on 9,2 millin paksuinen, joten ei aivan ohuimmasta päästä ja painoakin on kertynyt yli 160 grammaa, joka on kokoon suhteutettuna melko paljon. Kysymys kuuluukin, oletko valmis lisäämään millin ja parikymmentä grammaa särkymättömästä näytöstä? Useat suojakoteloita ostavat ovat ainakin vastanneet lompakollaan.

Motorola tuo Eurooppaan Moto X Forcen, joka on EU-versio Droid Turbo 2:stä. Toistaiseksi ei ole tietoa onko laite tulossa Suomessa myyntiin. Kyseinen puhelin esiintyy Motorola-pomon toteuttamassa pudotustestimainoksessa Galaxy S6:tta ja iPhone 6s:ää vastaan.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 29. lokakuuta, 2015 17:52
Tägit
näyttö Motorola Motorola Droid Turbo 2 Motorola Moto X Force
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud