Tässä syyskuun parhaat uudet mobiilisovellukset iPhonelle ja iPadille

Tässä syyskuun parhaat uudet mobiilisovellukset iPhonelle ja iPadille
Selvitimme tapamme mukaisesti edeltävän kuun mielenkiintoisimmat uudet mobiilisovellukset alustoittain. Tällä kertaa käsittelyvuorossa on Applen iPhonesta ja iPadista tuttu iOS-käyttöjärjestelmä.

Syyskuussa iOS:lle julkaistiin mm. pitkään odotettu Google Keep -sovellus. Erikoismaininnan ansaitsee lisäksi elokuun puolella julkaistu suomalainen MusiClock, jonka avulla musiikin skaalat ja niiden moodit voidaan hahmottaa helpossa muodossa. Uutisoimme lisäksi kuun aikana mm. ensimmäisestä julkisesta Firefox-selaimen iOS-sovelluksen beta-versiosta, Snapchat-päivityksestä ja Peace-mainosblokkerista.Pelipuolella syyskuussa otsikoihin ylsi mm. Nintendon ja Nianticin vaihtoehtoistodellisuuteen perustuva Pokémon Go, uusi Star Wars -roolipeli, Need for Speed: No Limits -pelin julkaisu, Downton Abbey -sarjaan perustuvan pelin julkaisu ja Madfinger Gamesin hittipeliksi osoittautunut Unkilled. Suomalainen Rovio julkaisi puolestaan Candy Crush Saga -peliä muistuttavan Nibblers-puzzlepelin.

Alla syyskuun parhaiden uusien iOS-sovellusten lista sovelluskauppalinkkeineen.

Google Keep, Google (Hyöty)
MusiClock, perTunes (Musiikki)
Bing Ads, Microsoft (Liiketoiminta)
Slash Keyboard, Slash Apps (Apuohjelmat)
Facebook Mentions, Facebook (Yhteisöpalvelut)
TransferWise Money Transfer, TransferWise (Rahoitus)
Flotsm, Flotsm (Yhteisöpalvelut)

Nibblers, Rovio (Älypelit)
Star Wars: Uprising, Kabam (Roolipelit)
Need for Speed: No Limits, Electronics Arts (Kilpa-ajo)
Downton Abbey: The Game, Activision (Älypelit)
UNKILLED, Madfinger Games (Toiminta)Aikaisempien kuukausien sovelluslistoihimme voi tutustua painamalla alapuolella näkyvää sovelluslistat-tägiä. Syyskuun parhaisiin Android-sovelluksiin voi tutustua täältä.

Kirjoittaja: Sami Koivunen @ 12. lokakuuta, 2015 19:13
Tägit
Apple Apple iPhone iOS Rovio Electronic Arts Apple iPad Google Keep mobiilisovellukset lista mobiilipelit sovelluslistat suomipelit Nibblers Star Wars: Uprising Kabam Need for Speed: No Limits Activision Downton Abbey Unkilled Madfinger Games
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy