BlackBerryn Android-laitteen hintatietoja julki

BlackBerryn Android-laitteen hintatietoja julki
Kanadalaisen älypuhelinvalmistaja BlackBerryn markkinoille saapuvasta Priv-älypuhelimesta on paljastunut jo lähes kaikki (nimi, näppäimistö, ulkonäkö, jne) ja yhtiö päättikin virallistaa laitteen vihdoin pari viikkoa sitten.

Muutamia seikkoja on edelleen kyseenalaisena, mutta niistä kenties tärkein on selventynyt hieman. Uusimmissa huhuissa on kerrottu laitteen hinta Kiinassa. Priv maksaa kiinalaistietojen mukaan 3999 paikallista valuuttaa eli n. 560 euroa. Kiinan juanit eivät tietysti suoraan käänny lännessä euroiksi, joten vaikea sanoa mihin hinta asettuu Euroopassa.Huhujen mukaan laitteen tekniikka on kuitenkin linjassa lippulaivahinnan kanssa, sillä Privissä on mm. 5,4 tuuman QHD-kosketusnäyttö, Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia ja 18 megapikselin Sonyn valmistama takakamera. Yhtiö ei kuitenkaan kilpaile kovinkaan paljoa hinnalla, sillä Privistä löytyy QWERTY-näppäimistö, jollaista ei kilpailijoilla ole tarjota.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 13. lokakuuta, 2015 0:13
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy