Applelta tulossa todellinen superjulkistus

Manu Pitkänen

Applelta tulossa todellinen superjulkistus
Apple aikoo järjestää julkistustilaisuuden syyskuun toisella viikolla, kertoo BuzzFeedin John Paczkowskille puhuneet sisäpiirilähteet. Todennäköisimmin tilaisuus pidetään 9. syyskuuta – samana päivänä, jolloin iPhone 6 esiteltiin vuosi sitten.

Syyskuun tilaisuudessa on tarkoitus esitellä uudet "iPhone 6s -puhelimet", joiden massatuotanto on jo alkamaisillaan. Wall Street Journalin mukaan Apple valmistautuu historiallisen suureen kysyntään ja se on tilannut sopimusvalmistajiltaan täksi vuodeksi jopa 85–90 miljoonaa laitetta. Vaikka iPhone 6:n myynti on ollutkin viimeisen vuoden aikana varsin mahtavalla tasolla, uskoo Apple vetovoiman jatkuvan vielä seuraavankin generaation ajan.

iPhone 6s:n odotetaan olevan ulkoisesti edellisen sukupolven kaltainen laitos, mutta teknisesti se on saanut uusia ominaisuuksia. Esimerkiksi Apple Watchista tuttu paineherkkä ForceTouch-kosketusnäyttö on tulossa iPhoneihin. Lisäksi puhelimen järjestelmäpiiri sekä modeemi päivittyvät uusiin versioihin.



Samaisessa tilaisuudessa tullaan nykytiedon mukaan myös uusittu Apple TV, jonka esittelyä odotettiin jo kesän WWDC:ssä. Lisäksi Apple harkitsee iPadien julkistusta samaan aikaan iPhonien kanssa – yleensä iPadeille on varattu oma tilaisuutensa lokakuussa. Antinsa perusteella syyskuun tilaisuutta voitanee luonnehtia Applen tämän vuoden "supertapahtumaksi".


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.