Samsung esitteli uuden ISOCELL-kennon mobiililaitteisiin

Samsung esitteli uuden ISOCELL-kennon mobiililaitteisiin
Lähes kaksi vuotta sitten Samsung esitteli kehittämänsä uuden ISOCELL-kuvauskennoteknologian, joka vähentää crosstalk-virheitä ja parantaa valoherkkyyttä pikseleiden välille lisättyjen fyysisten seinämien ansiosta. ISOCELL-pohjaista kennoa käytettiin Galaxy S5:ssä, mutta jostain syystä teknologiaa ei enää hyödynnetty tänä vuonna julkaistussa Galaxy S6:ssa.

Samsung ei ole kuitenkaan heittänyt teknologiaa romukoppaan, vaan on julkaissut 16 megapikselin ISOCELL-kennostaan parannetun version. Uudessa S5K3P3-kennossa on vain yhden mikronin (1,0 μm) kokoisia pikseleitä. Kameramoduulin korkeudestakin on saatu parannusten ansiosta 20 prosenttia pois, joten moduulista voidaan tehdä vain viisi millimetriä korkea, minkä ei pitäisi enää pakottaa kovin suurten kompromissien tekoon puhelimen designissa.Samsungin mukaan ISOCELL-tekniikan ansiosta mikronin kokoisten pikseleiden tuottama kuvanlaatu on samalla tasolla kuin tavallisilla kennoilla, joiden pikseleiden koko on 1,12 mikrometriä.

Uusi kenno saatavilla laitevalmistajien käyttöön tästä päivästä alkaen. Kenties Samsung aikoo itsekin käyttää kyseistä kennoa elokuussa esiteltävässä Galaxy Note 5 -puhelimessa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 29. heinäkuuta, 2015 14:49
Tägit
Samsung kamera kamerakännykkä kamerat ISOCELL Samsung Galaxy Note 5 Samsung Galaxy S6 Plus Samsung Galaxy S6 edge+
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy