Uusi OnePlus 2 -ominaisuuspaljastus: Sormenjälkilukija

Uusi OnePlus 2 -ominaisuuspaljastus: Sormenjälkilukija
IPhone 5S:n sisältämän Touch ID:n myötä sormenjälkilukijoista on alkanut osa high-end-älypuhelimien varustusta ja OnePlussan mukaan ominaisuus tulee löytymään myös heinäkuun lopulla esiteltävästä OnePlus 2 -älypuhelimesta.

OnePlussan mukaan sormenjälkilukija tulisi toimimaan kosketusperusteisesti ja se on nopeampi kuin Applen Touch ID, joten sormea ei tarvitse pyyhkiä lukijan yli kuten muutamissa Samsungin älypuhelimissa. Blogikirjoituksessa keskitytään sormenjälkilukijan helppouteen puhelimen lukituksen avaamisessa. Sen sijaan kirjoituksessa ei mainita sanallakaan lukijan käytöstä esimerkiksi ostosten maksamiseen.Muita OnePlus 2:n vahvistettuja ominaisuuksia ovat Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri ja USB Type C -liitäntä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 30. kesäkuuta, 2015 10:10
Tägit
sormenjälki sormenjälkilukija OnePlus OnePlus One Qualcomm Snapdragon 810 OxygenOS OnePlus 2
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud