Älykellosensaation uutuuksien toimitukset alkoivat – ennakkomyynti alkaa kesällä

Älykellosensaation uutuuksien toimitukset alkoivat – ennakkomyynti alkaa kesällä
Nykyisen älykellovillityksen alulle pannut Pebble on aloittanut Time-älykellojen toimitukset projektin Kickstarter-rahoittajille. Laitteen ennakkotilauksia muilta halukkailta ostajilta aletaan ottaa vastaan 22. kesäkuuta.

Nopeimmat Pebble Timen tilaajat saivat tilattua älykellon omakseen 159 dollarilla Kickstarterin kautta ja hieman kauemmin ostopäätöstä miettineet joutuivat pulittamaan laitteesta 20 dollaria enemmän. Jälleenmyyntiin Time tulee 199 dollarin hintaan (metallisen version myyntihinta on 299 dollaria). Pebble haki joukkorahoituspalvelun kautta 500 000 dollaria, mutta tavoite täyttyi muutamissa minuuteissa ja sai lopulta kokoon yli 20 miljoonaa dollaria Apple Watchin aiheuttamasta lisäpaineesta huolimatta.Huomattavin ero ensimmäiseen Pebble-kelloon verrattuna on Timen värejä toistava e-paperi-näyttö. Kuvanlaadullisesti Time ei pärjää monille muille kilpaileville älykelloille, mutta toisessa vaakakupissa painaa kellon erinomainen akkukesto: Wiredin mukaan kellossa riittää virtaa ainakin viiden päivän yhtämittaiseen käyttöön. Lisäksi näyttö pysyy jatkuvasti päällä, eikä sammu virran säästämiseksi (kuten muissa älykelloissa).

Pebble kertoi kehittävänsä parhaillaan myös uusia ominaisuuksia kellolleen, kuten osake- ja sääsovelluksia sekä tukea puhemuistiinpanoille. Timeen on tulossa myös Uber-sovellus, jonka avulla voi tilata näppärästi kyydin itselleen.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 28. toukokuuta, 2015 13:22
Tägit
Älykello Pebble Pebble Time Pebble Time Steel
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud