Google julkistaa Android M:n – seuraa tilaisuutta täältä

Google julkistaa Android M:n – seuraa tilaisuutta täältä
Googlen vuosittainen I/O-kehittäjätapahtuma starttaa tänään San Franciscossa Moscone Center Westissä.

Kuten aiempinakin vuosina, tälläkin kertaa tapahtuman päähuomio on kohdistunut Androidiin liittyviin julkaisuihin. Googlen odotetaan esittelevän tapahtumassa Android M:ksi kutsutun uuden käyttöjärjestelmäversion uusista ominaisuuksista, kuten Android Pay -mobiilimaksurajapinnasta. Kevään mittaan on kuulunut myös huhuja virtuaalitodellisuuslaseille tarkoitetusta Android-versiosta sekä IoT-laitteille tarkoitetusta Brillo-ohjelmistosta (joka voidaan brändätä Androidiksi).Valokeilaan pääsevät todennäköisesti myös muutkin Googlen ohjelmisto- ja palveluhankkeet, kuten Chrome, Google Maps ja YouTube.

Tilaisuudesta tulee tarjolle suora verkkolähetys, joka on katsottavissa tapahtuman verkkosivuilta tai alta löytyvästä upotteesta.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 28. toukokuuta, 2015 18:56
Tägit
Android Google Google I/O Android Wear Android TV Android Auto Android One Nopeat Android Pay
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud