Sininen siili juoksee pois Google Play Storesta

Sininen siili juoksee pois Google Play Storesta
Nintendon entisellä kilpailijalla Segalla on takanaan kehno vuosi. Yhtiön maskotin uusin peli, Sonic Boom, epäonnistui pahemman kerran ja löysi tiensä lähes jokaisen vuoden huonoimpien pelien listalle.

Segan alamäelle ei loppua näy, sillä yhtiö ilmoitti poistavansa mobiilipelejään Google Play Storesta muutaman viikon aikana. Toistaiseksi ei ole tietoa, kuinka monta peliä poistetaan tai mitkä tuotokset saavat kenkää kaupasta.Jos puhelimessasi on kaupasta poistettu peli, voit edelleen pelailla sitä. Lisäksi peli säilyy ostettujen sovellusten listalla, josta voit ladata sen uudestaan uudelle laitteelle.

Kirjoittaja: Aleksi Kauhanen @ 11. toukokuuta, 2015 10:33
Tägit
Google Sega Google Play Store mobiililaitteet mobiilisovellukset mobiilipelit Sonic
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud