Apple Watchin julkaisua joudutaan odottamaan vielä pari kuukautta

Apple Watchin julkaisua joudutaan odottamaan vielä pari kuukautta
12 tuuman MacBook Air -huhujen jatkoksi 9to5macin Mark Gurman on paljastanut tietoja syksyllä esitellyn Apple Watchin julkaisuaikataulusta.

Applen virallinen kommentti on edelleen, että Apple Watch julkaistaan vuoden 2015 alussa, mikä yrityskielessä tarkoittaa käytännössä ensimmäistä kvartaalia eli tammi-maaliskuuta. Yhtiön jälleenmyyntiketjua johtava Angela Ahrendts paljasti viime vuoden lopulla, että Watch tulisi myyntiin keväällä.

Sanamuodot viittasivat vahvasti siihen suuntaan, että kellon julkaisu olisi ensimmäisen kvartaalin loppupuolella. Näin ilmeisesti onkin, sillä Gurmanin lähteiden mukaan Apple aloittaisi kello tulisi myyntiin maaliskuussa ja Apple Store -henkilöstön myyntikoulutus alkaisi helmikuun puolivälissä.

Viime vuoden lopulla Apple julkaisi WatchKit-rajapinnan, jonka ansiosta sovelluskehittäjät pääsevät työstämään sovelluksia älykellolle.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 7. tammikuuta, 2015 9:09
Tägit
Apple Apple iPhone 5 Apple iPhone 5S Apple iPhone 6 Apple iPhone 5C Apple Watch Apple iPhone 6 Plus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 7 kommenttia
 • anaaliitikko (vahvistamaton)

  If I see someone wearing an apple watch, I will automatically assume he is a douchebag.

  7.1.2015 12:32 #1

 • Abcabc375

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti anaaliitikko: If I see someone wearing an apple watch, I will automatically assume he is a douchebag. That tells something about your intelligence

  7.1.2015 15:25 #2

 • samiaalto2

  parempi et ei tuu koskaan

  7.1.2015 16:55 #3

 • keijo123

  Itsehän ajattelin tuon ostaa, maksoi mitä maksoi. Jotkut ehkä ajattelee että olen tyhmä kun pistän rahani johonkin tuollaisen turhaan, mutta koen että tarvitsen sen ja rahani riittävät sen ostamiseen. Joten fucck off.

  7.1.2015 19:01 #4

 • Sillattiis (vahvistamaton)

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti keijo123: Itsehän ajattelin tuon ostaa, maksoi mitä maksoi. Jotkut ehkä ajattelee että olen tyhmä kun pistän rahani johonkin tuollaisen turhaan, mutta koen että tarvitsen sen ja rahani riittävät sen ostamiseen. Joten fucck off. Tästä ei nyt täysin käy selväksi, että onko laite omasta mielestäsi turha vai niiden muiden? Ehkä molempien?

  7.1.2015 22:15 #5

 • r65

  Puuttumatta siihen, tuntuuko ko. laite jonkun mielestä turhalta vai ei, mielestäni kuitenkin uutisen otsikointi on pahasti pielessä.
  Kyseinen laitehan on jo julkaistu.
  Nythän vain odotetaan, että se saadaan myyntiin ja ostajien saataville...

  8.1.2015 10:19 #6

 • user_org (vahvistamaton)

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti r65: mielestäni kuitenkin uutisen otsikointi on pahasti pielessä.
  Kyseinen laitehan on jo julkaistu.

  Otsikko oikein.
  Laitetta ei ole julkaistu, eli sitä ei saatavilla, esim kaupoista, ei taida olla edes kovinkaan julkista devaajalaite jakelua.

  Laiteesta on kyllä kerrottu virallisesti ja julkisesti, eli on esitelty , eli julkistettu. mm Puhelinvertailussa ollu ties kuinka monta uutista laitteesta.

  8.1.2015 10:55 #7

© 2019 AfterDawn Oy