Suosittu VLC-soitin on nyt virallisesti saatavilla Lumia-puhelimiin (PÄIVITETTY)

Suosittu VLC-soitin on nyt virallisesti saatavilla Lumia-puhelimiin (PÄIVITETTY)
Kauan odotettu VLC-mediasoitin saapui vihdoin kaikkien saataville Windows Phone -kauppaan.

Sovellus ilmestyi ladattavaksi jo joulukuun alussa, mutta tuolloin käyttäjien oli ilmoittauduttava testaajiksi käyttääkseen mediasoitinta.Sovellus tukee striimausprotokollia ja merkittävimpiä video- ja audiotiedostoja. VideoLabsin kehittämän mediasoittimen Mac- ja PC-versiot ovat keränneet runsaasti kehuja.

VLC-mediasoittimen Windows Phone -latauslinkki löytyy tästä.

Päivitys: WPCentralin käyttäjät ovat havainneet ongelmia sovelluksen kanssa. Latauslinkkiä ei ilmeisesti ole tarkoitettu julkiseen jakoon ja kyseessä ei ole iso, virallinen päivitys VLC-soittimeen. Tuloillaan olevan virallisen version pitäisi korjata nykyisellään sovelluksessa olevia ongelmia.

Kirjoittaja: Sami Koivunen @ 4. tammikuuta, 2015 21:04
Tägit
VLC Windows Phone Nokia Lumia mobiilisovellukset Windows Phone 8.1 Microsoft Lumia
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • wntoosa

    Miksi artikkelissa puhutaan WPCentralista, vaikka sivusto on ollut nimeltään Windows Central jo vähän aikaan? Kyseessä on myös julkinen beta versio ohjelmasta (tosin linkkiä ei alunperin tarkoitettu julkiseen jakoon).

    7.1.2015 18:48 #1

© 2019 AfterDawn Oy