Apple valitsi vuoden parhaimmat ohjelmat – suomalaissovellus listalla

Apple valitsi vuoden parhaimmat ohjelmat – suomalaissovellus listalla
Apple on perinteiseen tapaansa esitellyt App Store -kuratoijien valitsemat vuoden parhaimmat pelit ja sovellukset.

Sovellusvalinnat eivät ole maailmanlaajuisia, vaan parhaimmisto vaihtelee maakohtaisesti. Suomen App Storen vuoden sovellukseksi valittiin videomuokkausohjelma Replay ja vuoden peliksi Threes! Kakkosiksi valittiin aivojen treenaamiseen suunniteltu Peak ja Leo's FortuneVuoden parhaimpien sovellusten listalle pääsivät myös videoeditori Fly, treensiveollus Endomondo Life, muistiinpanosovellus Post-it Plus, nopeutettujen videoiden tekemiseen tarkoitettu Hyperlapse ja kuvasovellus Litely. Suomalaista osaamista listalla edustaa kamerasovellus Camu.

Parhaimpien pelien listalta löytyvät visuaalinen Monument Valley, Hitman GO, Battleheart Legacy, World of Warriors, XCOM: Enemy Within, Rules! ja Smash Hit.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. joulukuuta, 2014 11:51
Tägit
Apple Apple iPhone sovellus App Store sovelluskauppa Apple iPhone 5 Apple iPad Apple iPhone 5S Apple iPhone 6 mobiilisovellukset Apple iPhone 5C Apple iPad Air kuvankäsittely iOS 8 kamerasovellus sovelluslistat Apple iPhone 6 Plus Apple iPad Air 2 Apple iPad mini 3
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud