Steve Jobsin muistomerkki Venäjällä poistettiin, koska Tim Cook on homo

Steve Jobsin muistomerkki Venäjällä poistettiin, koska Tim Cook on homo
Venäläisfirma ZEFS kunnioitti legendaarisen Applen toimitusjohtaja Steve Jobsin poismenoa pystyttämällä iPhonea-mukailevan muistomerkin. Nyt muistomerkkiä ei kuitenkaan enää nähdä pietarilaiskoulun edustalla, koska se edustaa sijoitusfirman mukaan "homopropagandaa".

Kaksimetrinen iPhone-muistomerkki sai olla paikallaan reilut puolitoista vuotta, kunnes Steve Jobsin seuraaja Tim Cook kertoi avoimesti BusinessWeekissä olevansa homoseksuaali.Reutersin mukaan ZEFS kertoo, että Venäjällä homopropaganda on laissa kiellettyä, jota monumentti yhtiön johdon tulkinnan mukaan ilmeisesti esittää. Erityisesti sijainti nuorten ihmisten keskuudessa on lähteen mukaan vahingollista.

Venäjältä ei ole vielä kuulunut ovatko myös iPhone-puhelimet, iPad-tabletit ja muut Applen tuotteet käyttökiellossa.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 4. marraskuuta, 2014 14:29
Tägit
Apple Steve Jobs Tim Cook
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • KKehveli (vahvistamaton)

  Makes sense.

  4.11.2014 14:44 #1

 • Ketola

  Eivät oikeasti vain kehtaa tunnustaa, että varkaat veivät muistomerkin (ja sisällä olleen näytön) uutiskuvaajien silmien alla.

  4.11.2014 14:54 #2

 • Sefriol

  Tietääkseni homopropaganda oli vain osasyy. Toisekseen haluttiin kritisoida Applea, jonka epäillään jakavan asiakkaidensa tietoja Yhdysvaltain tiedustelupalveluille.

  4.11.2014 15:07 #3

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud