iPhone 5s:ään saa nyt 4K-kuvauksen 999,99 dollarin sovelluksella

iPhone 5s:ään saa nyt 4K-kuvauksen 999,99 dollarin sovelluksella
App Storesta löytyy niin edullisia kuin kokonaan ilmaisiakin sovelluksia, mutta toisesta ääripäästä löytyy erittäin kalliit sovellukset. Se mikä on lopulta kallista ja mikä ei, riippuu tietysti käyttäjästä ja käyttötarkoituksestakin. Kaikkein kalleimmat sovellukset maksavat App Storessa 999,99 dollaria (899,99 euroa).

Tuhannen dollarin App Store -sovellusten kerhoon on liittynyt i4softwaren kehittämä Vizzywig 4K (App Store), jonka avulla voi halutessaan kuvata iOS 7:llä varustetulla iPhone 5s:llä 4K-videota. Sovelluksesta löytyy myös mahdollisuus editoida 4K-videoita.

Tarkalleen ottaen Vizzywig 4K ei kuvaa suoraan 4K-videota, vaan se ottaa sarjakuvauksen avulla raakavalokuvia 24 FPS:n kuvataajuudella ja liittää ne yhdeksi videotiedostoksi. Ääntä tallennetaan synkronoidusti kuvien räpsimisen kanssa. Slashgearin mukaan kyseessä on App Storen ensimmäinen 4K-kuvaukseen tarkoitettu sovellus.

Sovelluksen hinta on varsin suolainen, sillä halvemmalla pääsisi jos ostaisi iPhone 5s:n rinnalle Samsungin Galaxy S5:n tai Galaxy Note 4:n, joista molemmista löytyy tuki 4K-videon kuvaukselle (30 FPS:n kuvataajuudella). Sovelluksen ostajan kannattaa pitää mielessä, että ainakaan tällä hetkellä ohjelma ei toimi iOS 8:ssa sarjakuvaustilan rajoitusten takia.

Muita App Storesta löytyviä tuhannen dollarin sovelluksia ovat iVIP Black, CyberTuner, QSFFStats, Agro, MobiGage, Alpha-Trader ja BarMax CA.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 15. syyskuuta, 2014 14:15
Tägit
4K Apple iPhone 5S Vizzywig 4K
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 14 kommenttia
 • ProfaneX

  Joko te reppanat tajuatte kuinka paljon teitä vedätetään... :)

  15.9.2014 15:18 #1

 • Happokala

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ProfaneX: Joko te reppanat tajuatte kuinka paljon teitä vedätetään... :) Ketähän tässä vedätetään? 4K-video softalla on aika kova juttu. Tuo hintahan on julkisuustemppu, ja viikon päästä laskee normaalitasolle.

  15.9.2014 16:00 #2

 • pähkinä

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ProfaneX: Joko te reppanat tajuatte kuinka paljon teitä vedätetään... :)
  No ei varmaan se tavis reppana, joka ei tekniikasta mitään ymmärrä, tätä ostakaan. Ja ne ketkä ymmärtää tajuavat jättää tämän ostamatta, ellei jotain todella spesifistä tarvetta tuolle löydy.

  Joko te reppanat ymmärrätte, että tekniikkaa ymmärtäväkin voi päätyä iPhoneen? Tokihan mielelläni ottaisin 4K-videokuvauksen natiivina iphoneeni, tosin ilman niitä idioottimaisia minuutti -ja ylikuumenemisrajoituksia. Eihän sillä minulle vielä olisi mitään järkevää käyttöä, mutta ihan tulevaisuutta varten.

  15.9.2014 16:45 #3

 • Nikotiko

  Tuolla hinnalla ostat kunnollisen videokameran. Ei taida haluta sovelluksen tekijäkään kenenkään sitä ostavan.

  15.9.2014 17:48 #4

 • BaldAngel

  Lainaus: Sovelluksen hinta on varsin suolainen, sillä halvemmalla pääsisi jos ostaisi iPhone 5s:n rinnalle Samsungin Galaxy S5:n tai Galaxy Note 4:n, joista molemmista löytyy tuki 4K-videon kuvaukselle (30 FPS:n kuvataajuudella).
  Nyt oli kultainen vinkki. Jos tarvitsee kännykän rinnalle kameran jolla kuvata 4K videota, osta toinen kännykkä

  15.9.2014 18:14 #5

 • user@org (vahvistamaton)

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pähkinä:
  No ei varmaan se tavis reppana, joka ei tekniikasta mitään ymmärrä, tätä ostakaan.

  Ehkä sieltä voi niitä ostajia juurikin löytyä, vai tekeekö kauppa tuon hintaisissa ostoksissa jotain erityis soveltuvuus tarkistuksia osta napin painamisen yhteydessä ?

  Kaikilla kalliilla softilla hinta idea ei ole korkea hinta, vaan tarkoitus onkin ettei sitä osteta.

  15.9.2014 20:06 #6

 • prunester

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user@org: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pähkinä:
  No ei varmaan se tavis reppana, joka ei tekniikasta mitään ymmärrä, tätä ostakaan.

  Ehkä sieltä voi niitä ostajia juurikin löytyä, vai tekeekö kauppa tuon hintaisissa ostoksissa jotain erityis soveltuvuus tarkistuksia osta napin painamisen yhteydessä ?

  Tuhannen euron softaa ostetaan yleensä vain todelliseen tarpeeseen. Tavis ei varmaan koe että mikään softa parantaisi elämänlaatua niin paljon että siitä kannattaisi tonnia maksaa.

  Tämä hinnoittelu lienee joku julkisuustemppu, saa ilmaista mainosta täälläkin kun asiasta uutisoidaan. Sitten kun hinta pudotetaan järkevälle tasolle niin softa onkin jo laajalti tunnettu. Tuolla hinnalla sitä tuskin ostaa kukaan.

  16.9.2014 00:07 #7

 • Datanen

  Ei kukaan järkevä ostaa noin kallista sovellusta puhelimeen. Jopa 100 euron sovellus alkaa olemaan liian kallis.

  Mieluummin hankkii kunnon itse kootun koneen ja ostaa siihen editointiohjelmat. Lisäksi tuo ei toimi uusimmilla IOS versioilla joten sekään ei ole hyvä asia tietoturvan kannalta.

  16.9.2014 08:01 #8

 • user@org (vahvistamaton)

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti prunester:
  Tuhannen euron softaa ostetaan yleensä vain todelliseen tarpeeseen.

  Voi olla, en ole nähnyt tilastoja ko kaupan tuon hintaisista softista. Mutta mobiilisovellus ostojen osalta on ollut useamminkin juttua että ns viihde kama (pelit)on se mikä kerää satojen ja ylikin eurojen ostoja (per yksi sovellus). Se tosin alentaa kynnystä että ei kerta veloitusta ladatessa.

  Jos tuolle softalle on todellista tarvetta niin sitten tarpeeseen ostajia on. Mutta jos kaupassa ei ole mitään ostajan soveltuvuus tarkastusta / muita varmanneuksia niin pelkään että mistään mitään tietämättömiä ostajia kerää.


  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Datanen: Ei kukaan järkevä ostaa noin kallista sovellusta puhelimeen. Jopa 100 euron sovellus alkaa olemaan liian kallis.
  Tietoisesti luulis olevan aika korkea kynnys. Olikos tuon hintaisissa 100% kokeiluoikeus? ilman riittävää sopivuuden varmistamista varmaan vielä vaikeampia haalia ostajia.

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Datanen:
  Mieluummin hankkii kunnon itse kootun koneen ja ostaa siihen editointiohjelmat.

  Android puolella ihan valmiita koneita, mutta en tiedä sitten vastaako muuten kohderyhmän tarpeita tai ko. softan mahdollisuuskia.

  Hintaa kuulu VIP tuki, mitä sitten tarkoittaakin.

  jos useita laitteita alkaa kantamaan, niin kaikenlaista tarjolla, tonni jos toinenkin palaa helposti.

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Datanen: Lisäksi tuo ei toimi uusimmilla IOS versioilla joten sekään ei ole hyvä asia tietoturvan kannalta.
  Tuli mieleen onko to sitten ollut yksi syys korkeaan hintaan. iPhonen kohdalla käytännössä pitää ainakin tukea tuoreinta OS versiota (muistakin kuin tieturva syistä)

  16.9.2014 09:09 #9

 • prunester

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user@org: Jos tuolle softalle on todellista tarvetta niin sitten tarpeeseen ostajia on. Mutta jos kaupassa ei ole mitään ostajan soveltuvuus tarkastusta / muita varmanneuksia niin pelkään että mistään mitään tietämättömiä ostajia kerää.
  Että oikein kerää...

  Kyllä jokainen normaalijärjellä varustettu ihminen ymmärtää että tonni on tonni, ei se mitenkään voi "kerätä" ymmärtämättömiä ostajia. Vähän heikommallakin älyllä oivaltaa että se on paljon rahaa.

  16.9.2014 09:34 #10

 • user@org (vahvistamaton)

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti prunester:
  Kyllä jokainen normaalijärjellä varustettu ihminen ymmärtää että tonni on tonni, ei se mitenkään voi "kerätä" ymmärtämättömiä ostajia. Vähän heikommallakin älyllä oivaltaa että se on paljon rahaa.

  No kaikki iPhone käyttäjätkään ei ole normaaliälyisiä.
  Ja järjellisilläkin voi tulla mokia.

  16.9.2014 11:51 #11

 • prunester

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user@org: No kaikki iPhone käyttäjätkään ei ole normaaliälyisiä.
  Ja järjellisilläkin voi tulla mokia.

  Ihan yhtälailla kaikki Android- tai wp-käyttäjät ei ole "normaaliälyisiä".

  Kyllä on todella poikkeuksellista että joku ostaisi vahingossa jotain tuhannella eurolla. Pitäisikö sun mielestä kalliiden asioiden myynti kieltää, tai tehdä luvanvaraiseksi siten, että ostaessasi jotain määriteltyä rajaa (vaikka 100 €) kalliimpaa haet viranomaisilta ostolupaa, liitteenä psykologin lausunto siitä että ymmärrät rahan arvon?

  Nyt jotain järkeä näihin juttuihin.

  16.9.2014 12:07 #12

 • user_org (vahvistamaton)

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti prunester:
  Kyllä on todella poikkeuksellista että joku ostaisi vahingossa jotain tuhannella eurolla.

  Totta, mutta jos kukaan ymmärtävä ei osta, niin potenttiaali on juuri jäljelle jäävissä.

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti prunester: Pitäisikö sun mielestä kalliiden asioiden myynti kieltää, tai tehdä luvanvaraiseksi siten, että ostaessasi jotain määriteltyä rajaa (vaikka 100 €) kalliimpaa haet viranomaisilta ostolupaa, liitteenä psykologin lausunto siitä että ymmärrät rahan arvon?
  Milestäni ei pitäisi.

  En tiedä miten tonni softan ostaminen kaupassa menee, jos menee samanlailla kuin euron, niin silloin mokan paikka, varsinkin jos julkisuutta (latauslinkkejä saanut).


  Se että osaa kirjoittaa salasanan ei tarkoita että rahasta juuri mitään ymmärtäisi, saati valuuttoja. Käyttäjä voi olla eri kuin laskunmaksaja jne.

  17.9.2014 11:15 #13

 • prunester

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user_org: En tiedä miten tonni softan ostaminen kaupassa menee, jos menee samanlailla kuin euron, niin silloin mokan paikka, varsinkin jos julkisuutta (latauslinkkejä saanut).
  Ohjelma ostetaan klikkaamalla hintaa. Sitä ei voi olla huomaamatta.

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user_org: Se että osaa kirjoittaa salasanan ei tarkoita että rahasta juuri mitään ymmärtäisi, saati valuuttoja.
  No näinhän se menee kaupassakin. Näppäilet tunnusluvun ja kauppa saa maksun. Kaupassa on paljon kaikkea kivaa mikä maksaa enemmänkin kuin tonnin. Pitäisikö sitäkin paheksua?

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user_org: Käyttäjä voi olla eri kuin laskunmaksaja jne.
  Maksukortin omistaja on vastuussa kortilla tehdyistä ostoista. Jos antaa kortin salasanan jollekin latvakakkoselle niin se on ihan oma moka.

  Mitä nyt sitten ehdotat tämän räikeän epäkohdan korjaamiseksi? Mikään ei saa olla kallista?

  17.9.2014 15:36 #14

© 2019 AfterDawn Oy