Tuleva Samsung Galaxy S5 Active esiintyy vuodetussa lehdistökuvassa

Tuleva Samsung Galaxy S5 Active esiintyy vuodetussa lehdistökuvassa
Sarjavuotaja @evleaks on paljastanut tulevan Samsung Galaxy S5 Active -älypuhelimen pressikuvan Twitter-tilillään. Kyseessä on puhelimen Yhdysvaltalaisen AT&T -teleoperaattorin versio aktiivisille liikkujalle suunnatusta älypuhelimesta.

Aiemmin tällä viikolla esittelimme jo S5 Activen vuodettuja videoita. Puhelimen ominaisuuksiksi on huhuiltu Qualcommin Snapdragon 801 -järjestelmäpiiriä, kahta gigaa RAM-muistia ja 16 megapikselin kameraa. Laitteeseen on myös huhuttu S5-perusmallista tuttua sykemittaria ja aiemmista Active-laitteista tuttua korkeampaa IP-sertifikointia.
Kirjoittaja: Sami Koivunen @ 25. toukokuuta, 2014 18:32
Tägit
Samsung Android evleaks Samsung Galaxy S5 Active
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy